De 4 redenen voor het leasen van uw robot! Wanneer u gaat investeren in een lasrobot om zo uw productieproces te optimaliseren, komt ook het financiële gedeelte om de hoek kijken! U wilt wel de investering doen, maar ook onafhankelijk blijven van uw bank, en uw wilt grip houden op uw liquiditeit. RobWelding biedt daarom een lease oplossing aan via ProfLease. Ook is er een schaarste aan vakmensen. Met de nieuwste lasrobot is het mogelijk om de schaarste aan vakmensen op te vangen!

4 redenen voor leasen

Klik hier voor meer inzicht in de leaseoplossingen van ProfLease!

Upgrade uw machinepark met een lasrobot en een leaseoplossing!

Lasrobot in 4 stappen!

Inventarisatie

Configuratie

Installatie

Optimalisatie

 • Inventarisatie

  Samen kijken we welke groeimogelijkheden er binnen uw huidige productieproces zijn. Vervolgens krijgt u een offerte op maat aangeboden.

 • Configuratie

  Naar aanleiding van de offerte nemen we de mogelijkheden in detail met u door: de robot, programma's, mallen, workflow, et cetera.

 • Installatie

  Het ontwikkelen, produceren en installeren van de volledige installatie, dat doen wij. Altijd in overleg met u als opdrachtgever. We testen de robot bij ons op locatie, zodat de robot bij u meteen kan gaan draaien.

 • Optimalisatie

  We blijven continu in contact over de mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Ook verzorgt RobWelding training, service en onderhoud.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!