Ready Robotic Line

RobWelding levert uw lasrobot, afgestemd op uw productievraag. RobWelding staat voor robot welding, oftewel robotlassen. Sinds de oprichting in 2006 is RobWelding uitgegroeid tot een totaalleverancier op lasrobotgebied. De nadruk ligt hoofdzakelijk op lassen, voor handling spuiten en andere toepassingen kunt u echter ook prima bij RobWelding terecht. Vanuit onze vestiging in Dodewaard kunnen wij MKB Nederland ondersteunen bij het optimaliseren/completeren van productieprocessen.

Robotgebruik in uw productieproces

Door gebruik te maken van lasrobots in uw productieproces kunt u uw productieproces versnellen, uw kostprijs verlagen, uw productkwaliteit verhogen en uw productie constant maken. Wij nodigen u uit om kennis te maken met robotlassen. Op onze locatie in Dodewaard kunt u komen testlassen, of eventueel zelfs de eerste series producten bij ons op in de werkplaats lassen.

Door onze expertise en ervaring op het gebied van robotlassen zijn wij in staat om totaaloplossingen te bieden voor uw productieproces. Onze dienst is zowel een product als een service, we leveren een complete integratie in uw productieproces en denken met u mee over de optimalisatie van uw producten en productieprocessen. Ook verzorgen wij de training van uw personeel.

Ready Robotic Line | Ready Robotic Cell | Ready Robotic System

RRC of RRS?

Uit ervaring weten we precies welke lasrobot u nodig hebt. Ook kunnen we het juiste type manipulator en lasmal leveren. Het doel hierin is altijd om de kostprijs van uw product te verlagen. Omdat wij veel verschillende oplossingen geleverd hebben in het verleden zijn wij in staat om een standaardoplossing aan te bieden aan diverse bedrijven die soortgelijke producten lassen. Deze producten noemen wij de Ready Robotic Line. Dit is een lijn producten die ver doorontwikkeld zijn, en klaar voor gebruik. Deze lijn bestaat uit de Ready Robotic Cell, de Ready Robotic System en de Ready Robotic Equipment.

Hieronder laten wij twee verschillende producten uitgebreid zien. De Ready Robotic Cell en de Ready Robotic System. Hierbij hoort ook de Ready Robotic Equipment Line. Heeft u een product dat bestaat uit meerdere onderdelen die afzonderlijk gelast worden? Kijk dan eens naar een RRC of een RRS om uw productieproces te optimaliseren en te versnellen en om uw kostprijs te verlagen.

 

 

 

Lasrobot in 4 stappen!

Inventarisatie

Configuratie

Installatie

Optimalisatie

 • Inventarisatie

  Samen kijken we welke groeimogelijkheden er binnen uw huidige productieproces zijn. Vervolgens krijgt u een offerte op maat aangeboden.

 • Configuratie

  Naar aanleiding van de offerte nemen we de mogelijkheden in detail met u door: de robot, programma's, mallen, workflow, et cetera.

 • Installatie

  Het ontwikkelen, produceren en installeren van de volledige installatie, dat doen wij. Altijd in overleg met u als opdrachtgever. We testen de robot bij ons op locatie, zodat de robot bij u meteen kan gaan draaien.

 • Optimalisatie

  We blijven continu in contact over de mogelijkheden voor verdere optimalisatie. Ook verzorgt RobWelding training, service en onderhoud.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!