Highlights

  • Verplaatsbaar met behoud van uw robotprogramma’s.
  • Inzetbaar tot 6000 x 2000 mm met max gewicht van 5000 kg.
  • Solide, slim en daadkrachtig.

De Ready Robotic System (RRS) is een perfect lassysteem voor middelgrote tot grote producten. Beide werkstations met manipulatoren en track zijn geïntegreerd in een basisframe. Het robuuste en torsievrije basisframe is verplaatsbaar met behoud van uw robotprogramma’s.

Kant-en-klaar robotsysteem

In dit kant-en-klare lasrobotsysteem zijn de robot, track en manipulatoren met elkaar geïntegreerd in één basisframe. De robot verplaatst zich tussen 2 of meer stations. RobWelding koppelt een ABB-lasrobot aan één van de modernste lasmachine.  De manipulator(en) kan aan de inlegzijde per programma een bepaalde stand innemen, hetgeen het wisselen van producten vereenvoudigt.  Dit verhoogt de werkvreugde.

Ready Robotic System

Ready Robotic System op een track

Door gebruik te maken van een track kan de ABB-robot elke laspositie optimaal bereiken en zijn (deel)programma’s eenvoudig te kopiëren naar het andere werkstation.De manipulator(en) kan aan de inlegzijde per programma een bepaalde stand innemen, het geen het wisselen van producten vereenvoudigt. Dit verhoogt de ergonomie en werkvreugde. De RRS is inzetbaar tot 6000 x 2000 mm met een maximale gewicht van 5000 kg.