RobPainting maakt robotspuiten voor iedereen mogelijk! Voor informatie, advies of een spar-gesprek over uw procesoptimalisatie. RobPainting is uw partner voor spuitrobotica! RobPainting gaat uit van RobWelding.

RobPainting

RobWelding heeft in het verleden al diverse spuitprojecten gedaan, en gaat nu ook onder een nieuw merk deze markt bedienen! RobPainting is opgericht om u als MKB-ondernemer te helpen uw productieproces te optimaliseren. U kunt bij ons terecht voor spuitrobots voor de toepassingen als natlakken, poedercoaten, lijmen en kitten.

We kijken samen naar de mogelijkheden van automatisering bunnen uw bedrijf en work-flow. Dit kan door middel van een spuitrobotinstallatie. Hiermee kunt u groeipotenties realiseren en uw kostprijzen verlagen. Met het oog op de dalende trend van beschikbaar personeel in de arbeidsmarkt kunt u uw positie in de markt versterken met een spuitrobot. RobPainting integreert de spuitrobot in uw work-flow.

RobPainting staat dicht bij u, en stelt zich op als partner van u.
RobPainting gaat voor een maximale procesintegratie.
RobPainting gaat voor 100% resultaat.

Ook geeft RobPainting de mogelijkheid om uw medewerkers te trainen om met de spuitrobot te werken. Het programmeren van uw producten kan dan eenvoudig en snel gebeuren door gebruik te maken van de toepassing van Virtual Reality.